علیرضا عبدلی، دانش‌آموخته شیمی دانشگاه بوعلی‌ سینا از تولید الکل ۹۶ درصد در محیطی مینیاتوری خبر‌ داد.

در همین راستا و پس از احساس نیاز دانشگاهیان و نیز مردم همدان، بازهم یکی از دانش‌آموختگان کارآزموده و متعهد این مرز و بوم با ایده خلاقانه و پشتکاری مثال‌زدنی اقدام به تولید الکل با درجه خلوص ۹۶ درصد در دانشگاه بوعلی‌ سینا کرده است.

آقای علیرضا عبدلی، دانش‌آموخته شیمی و کارمند دانشگاه بوعلی‌ سینا بیان کردند: ما در اواخر سال ۹۸، اتانول ۸۵ درصد را به صورت آزمایشگاهی تولید کردیم، سپس با حمایت‌های آقای دکتر محمدی‌فر رئیس محترم دانشگاه بوعلی‌سینا، پیگیر رفع نیازهای داخلی دانشگاه از جمله ضدعفونی کردن اماکن مختلف آن شدیم؛ در این راستا دستگاه تقطیر نیمه‌ صنعتی طراحی شد و اتانول ۸۸ درصد تولید کردیم.

وی خاطرنشان کرد: البته به طور همزمان، برخی از دانشگاه‌های کشور نیز در این زمینه اقداماتی انجام دادند، اما حداکثر خلوصی که از اتانول گرفتند بین ۸۰ تا ۸۶ درصد بود.

آقای عبدلی تشریح کرد: مقررات سازمان غذا و دارو بر این است که ابتدا اتانول ۹۶ درصد تولید شود و پس از رقیق‌سازی و تبدیل‌شدن به اتانول ۷۰ درصد مورد استفاده قرار‌ گیرد؛ استحصال اتانول معمولا در فضای کوچک قابل انجام نیست و غالبا به صورت صنعتی اتفاق می‌افتد، به طوری که در کشور ۳۵ شرکت اتانول‌سازی مشغول به کار و تولید اتانول ۹۶ درصد هستند و باقی واحدهایی که در زمینه تولید مواد بهداشتی، آرایشی و شوینده‌ها مشغول به فعالیت هستند، اتانول ۹۶ درصد را از این شرکت‌ها خریداری کرده و بهینه‌سازی فرمولاسیون خود را انجام می‌دهند.

 

برای مطالعه متن کامل این خبر و همچنین دیدن عکس ها، می توانید به لینک زیر در وب سایت خبری بسنا (پایگاه خبری دانشگاه بوعلی سینا) مراجعه نمایید.

لینک خبر