آموزش

فهرست دروس ارائه شده

مجموع نتایج: 1888
دانشکده‌ها:
نیم‌سال:
مقطع:
تاریخ به‌روزرسانی: 1404/1/19
نام درس استاد دانشکده/پژوهشکده واحد زمان ارائه درس نوع مقطع نیم‌سال
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی گوشت و شیلات اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی گوشت و شیلات اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی گوشت و شیلات اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
کنسرو سازی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
کنسرو سازی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی صنعتی نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هفته هاي زوج دوشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی صنعتی نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی عمومی نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی عمومی نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 نفیسه دعوتی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
فناوری های نوین در یسته بندی مواد غذایی آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
اصول بسته بندی مواد غذایی و بیولوژیک آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
اقتصاد و مدیریت صنعتی آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 3 هفته هاي فرد يك شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی پس از برداشت آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی آریو امامی فر علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی (عملی) فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
کاربرد نرم افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هفته هاي زوج چهارشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
رسم فنی و نقشه کشی فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هفته هاي فرد چهارشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
رسم فنی و نقشه کشی فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
آمار و احتمالات فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی غلات نرجس آقاجانی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی غلات نرجس آقاجانی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (14:00 - 16:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404
تکنولوژی غلات نرجس آقاجانی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (16:00 - 18:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404