"موفقیت شرکت دانش بنیان فرین بهبود تشخیص در اخذ مجوز تولید کیت تشخیص سریع آنتی ژن کرونا اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و داروی ایران"

شرکت دانش بنیان فرین بهبود تشخیص که در زمینه طراحی و تولید کیتهای تشخیص سریع فعالیت می نماید، پس از ماهها تلاش در فرآیند تحقیق و توسعه کیت تشخیص سریع آنتی ژن کرونا و طی فرآیند ارزیابی عملکرد آن در کل تجهیزات و ملزومات پزشکی موفق گردید مجوز تولید آن را از این اداره اخذ نماید.
با توجه به شرایط پاندمی کرونا و اهمیت تشخیص و ایزوله کردن افراد مبتلا به کووید-19، روشهای تشخیص دقیق و با سرعت بالا جهت بکارگیری در بیماریابی و غربالگری از نیازهای اساسی مدیریت این پاندمی می باشد. لذا کیتهای تشخیص سریع مبتنی بر لترال فلو جهت تشخیص آنتی ژن ویروس کرونا، از ابزارهای مفید و مقرون به صرفه می باشند که علاوه بر کوتاه نمودن زمان آزمایش (حداکثر 15 دقیقه) در مقایسه با روش PCR که تا آماده شدن جواب آزمایش حداقل یک روز زمان نیاز دارند، می توانند با دقت و صحت بالا و بدون نیاز به آزمایشگاه تخصصی و فرد آموزش دیده بسادگی مورد استفاده قرار گیرند.
کیت تشخیص سریع آنتی ژن کرونا محصول شرکت دانش بنیان فرین بهبود تشخیص با حساسیت و اختصاصیت بسیار مطلوب و با قیمت مناسب توسط محققین این شرکت به تولید انبوه رسیده است و هم اکنون در حال استفاده در کشور می باشد.

این موفقیت که مرهون تلاشهای جمعی از محققین رشته شیمی تجزیه کشور از جمله آقایان دکتر حسن باقری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...(عج)، دکتر حسین خوش سفر، دکتر اکبر خانمحمدی، سرکار خانم دکتر پگاه هاشمی، خانم پردیس هدایتی، خانم دانا مرادی و خانم مینا محمدخانی (بیوشیمی) می باشد را به جامعه علمی کشور تبریک عرض می کنیم. همچنین حمایت و مشارکت آقای دکتر عباس افخمی و سرکار خانم دکتر طیبه مدرکیان اساتید رشته شیمی تجزیه دانشگاه بوعلی سینا  به عنوان اعضای هیئت مدیره این شرکت در دستیابی به این موفقیت نقش موثری را ایفا نموده است.

دانشکده شیمی این موفقیت را به تمامی اعضای شرکت دانش بنیان فرین بهبود تبریک عرض می نماید.

لینک خبر وب سایت انجمن شیمی ایران

آدرس کوتاه :