تعیین رییس و اعضای کارگروه بررسی سختی محیط کار

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

جناب آقای دکتر حسن علی عربی معاون محترم توسعه مدیریت و پشتیبانی دانشگاه طی ابلاغی رییس و اعضای کارگروه بررسی سختی شرایط محیط کاری مشاغل موجود دانشگاه را معرفی نمودند. طبق این ابلاغ جناب اقای دکتر جلال بصیری پارسا به عنوان رییس این کارگروه منصوب و آقایان:اصغر بیات ـ جمشید نعمتی ـ سیدعلی حسینی سیر و محمد مصنفات به عنوان اعضای این کارگروه تعیین گردیدند. دانشکده شیمی ضمن تبریک به همه این عزیزان برای ایشان آرزوی توفیق می نماید.

دانشکده شیمی ضمن تبریک به همه این عزیزان برای ایشان آرزوی توفیق می نماید.